ΔΕΥ-ΠΑΡ 09:00-21:00 Λεοφώρος Ενώσεως 48, Χίος, Ελλάδα, Τ.Κ 82101

ΤΗΛ.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 22710 21206

Αρχική ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

1. Μέθοδος Αντικαταβολής.

Κόστος Αντικαταβολής 1,50€.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της μεταφορικής εταιρείας , για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

2. Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners) μέσω του winbank , του ασφαλούς pay center της Pireaus Bank. Όλες οι συναλλαγές σας με την πιστωτική κάρτα εκτελούνται σε περιβάλλον ισχυρής κρυπτογράφησης, με την εγγύηση της Pireaus Bank. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται από την τράπεζα και εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Τα στοιχεία της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση.

3. Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση". Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρίας:

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός Λογαρισμού: 6910144930647

ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR0201719100006910144930647

Δικαιούχος: ZHAO WU, JULIO BOLIN

* Στην αιτιολογία κατάθεσης σημειώστε: ΟΝΟΜΑ-ΕΠΙΘΕΤΟ & ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

** Σε περίπτωση μεταφοράς από άλλη τράπεζα, ο πελάτης επωμίζεται τα έξοδα εμβάσματος (€3) - επιλογή "χρέωση εντολέα".

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε άλλη τραπεζική χρέωση. Μετά την ολοκλήρωση και για καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλείστε να αποστείλετε το καταθετήριο πληρωμής στο info@sweewe.gr

***Η παραγγελία σας θα αποσταλεί άμεσα με την επιβεβαίωση της πληρωμής σας από το λογιστήριο της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Sweewe.gr εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών σας!